Gluten free warm berry cobbler
TM6 TM5 TM31

Gluten free warm berry cobbler

4.1 (7 Bewertungen)

Zutaten

  • 500 g frozen mixed berries (see Tips)
  • 1 tbsp lemon juice
  • 140 g raw sugar, plus extra for sprinkling
  • 1 pear, peeled, cored and cut into thin slices (see Tips)
  • 200 g fresh mixed berries (see Tips)
  • 80 g white rice flour (see Tips)
  • 60 g potato starch
  • 20 g arrowroot flour
  • 1 tsp gluten free baking powder (see Tips)
  • ⅛ tsp salt
  • 40 g unsalted butter, softened and cut into pieces
  • 60 g full cream milk
  • 1 egg
  • mascarpone cheese, to serve (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1319.8 kJ / 314.2 kcal
Eiweiß
5.7 g
Kohlenhydrate
54.5 g
Fett
7.3 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Ballaststoffe
4.5 g
Natrium
158.5 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte