Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 1 ½ tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
- 3 pieces lemon peel (approx. 1 x 8 cm strips), no white pith
- 2 garlic cloves
- 1 carrot, cut into quarters
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 celery stalk, trimmed and cut into thirds
- 750 g pork mince
- 150 g red wine
- 80 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 2 tbsp dried Italian herbs
- 2 eggplants, cut into thin slices lengthways (15-18 slices, approx. 5 mm thick)
- 250 g smooth ricotta cheese
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 30 g pine nuts, toasted (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1850.8 kJ / 440.7 kcal
- Eiweiß
- 36.6 g
- Kohlenhydrate
- 10.7 g
- Fett
- 26.7 g
- gesättigte Fettsäuren
- 9 g
- Ballaststoffe
- 7.3 g
- Natrium
- 965.6 mg
Alternative Rezepte
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Chicken cacciatore
50min
Sun-dried tomato tartare
15min
Pork and lentils with onion and radish pickle
40min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Sicilian prawn salad
40min
Mediterranean carrot fritters
1u.
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 Min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25 min