Geräte und Zubehör
Buckwheat mushroom tartlets
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
24 pieces
Zutaten
Pastry
-
buckwheat groats200 g
-
salt¼ tsp
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
water50 g
-
egg yolk1
-
gluten free flour mix for dusting (see Tips)
Filling
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
fresh Swiss brown mushrooms300 g
-
brown onion cut into quarters (approx. 130 g)1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
unsalted butter20 g
-
vegetable oil20 g
-
gluten free flour mix1 tbsp
-
full cream milk100 g
-
egg1
-
thickened cream50 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
grated nutmeg1 pinch
-
fresh chives finely sliced, for garnishing10 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
168.7 mg
Eiweiß
1.9 g
Brennwert
330.7 kJ /
78.7 kcal
Fett
6.2 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Good food, gluten free
94 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50 Min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 Std. 20 Min
Hommus
15 Min
Cheese soufflés
30 Min
Orange curry dressing
10 Min
Hazelnut dukkah with fennel
50 Min
Almond quinoa pastry
50 Min
Gluten free flatbreads
40 Min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 Std. 35 Min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1 Std. 30 Min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1 Std. 25 Min