Geräte und Zubehör
Vegan Aubergine Massaman Curry
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 portie
Zutaten
-
uien gevierendeeld120 g
-
pinda's, geroosterd, ongezouten30 g
-
lange rode chilipeper ontpit, in stukjes gesneden1
-
olijfolie plus 2 eetlepels extra om te besprenkelen30 gram
-
citroensap, vers geperst50 g
-
water450 g
-
aubergines in blokjes gesneden (1-2 cm)500 g
-
groentebouillonpasta1 theelepel
-
maïzena (zetmeel)35 g
-
Thaise rode currypasta massaman30 g
-
kokosmelk150 g
-
agavesiroop20 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt250 g
-
sperzieboon, diepgevroren100 g
-
champignon de Paris, vers gehalveerd100 g
-
zout plus extra voor kruiden1 theelepel
-
korianderbladeren, vers voor garnering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1160.1 mg
Eiweiß
11.8 g
Brennwert
1894.9 kJ /
452.9 kcal
Fett
25.9 g
Ballaststoffe
11.3 g
gesättigte Fettsäuren
7.9 g
Kohlenhydrate
44.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij vieren onze eigenheid
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Keine Bewertungen
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Keine Bewertungen
Gele paprika shakshuka met avocado
25 Min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1 Std. 20 Min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1 Std.
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Groentepannenkoekjes
20 Min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 Min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Keine Bewertungen
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 Min
Kokos Dahl
25 Min
Pindakaas Havermoutbal
Keine Bewertungen