Geräte und Zubehör
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
Zubereitung 15 Min
Gesamt 4 Std. 30 Min
4 porties
Zutaten
Walnotenpesto
-
pecorino kaas in stukken50 g
-
walnoten gepeld50 g
-
verse peterseliebladeren50 g
-
olijfolie100 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Cassoulet
-
olijfolie20 g
-
teentjes knoflook gehalveerd3
-
uien in vieren gesneden200 g
-
wortelen in stukken (2 cm)120 g
-
selderij bladeren in partjes (2 cm)60 g
-
witte bonen, uit blik een nacht geweekt200 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
tomatensaus400 g
-
groentenbouillon200 g
-
gedroogde oregano1 ½ tl
-
zout1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
604 mg
Eiweiß
20 g
Brennwert
2638 kJ /
631 kcal
Fett
45 g
Ballaststoffe
17 g
gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slowcooken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Ingemaakte citroenen
Keine Bewertungen
Boekweit met champignons
25 Min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Keine Bewertungen
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Kruidenboter flatbreads
35 Min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 Min
Vegetarische chili
1 Std. 5 Min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35 Min
Salade van gehakte groenten
10 Min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1 Std.
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min