
Geräte und Zubehör
Goulash van linzen en champignons
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
-
ui gehalveerd60 g
-
teentjes knoflook2
-
rode peper zaden verwijderd, in stukken1
-
water830 g
-
verse champignons in zijn geheel of in vieren gesneden300 g
-
olie20 g
-
groentebouillonpasta1 volle tl
-
droge rode linzen250 g
-
zout¼ - ½ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
tomatenpuree20 g
-
currypoeder1 tl
-
cayennepeper, gemalen2 snuifjes
-
room, elk type (van koemelk) plus extra om te besprenkelen200 g
-
peterselie, vers gehakt, voor de garnering
-
stokbrood om op te dienen
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
469.8 kcal /
1965.7 kJ
Eiweiß
19.4 g
Fett
24.6 g
Kohlenhydrate
47.2 g
Ballaststoffe
8.3 g
gesättigte Fettsäuren
12.1 g
Natrium
264.6 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Verwarmende gerechten
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Keine Bewertungen
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Keine Bewertungen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Keine Bewertungen
Mediterrane paprika's
Keine Bewertungen
Oriëntaalse brunch
Keine Bewertungen
Pompoenbrood
1 Std. 45 Min
Chili non Carne
1 Std.
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Vichyssoise met pasta
35 Min
Stoofpot van linzen
2 Std. 35 Min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1 Std. 20 Min
Indiase groentencurry
50 Min