Geräte und Zubehör
Boekweit met champignons
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 porties
Zutaten
-
hazelnoten geschild30 g
-
verse peterseliebladeren10 g
-
sjalotten gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
250 g verse champignons, de Paris, in stukken (2-3 cm)verse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken (2-3 cm)250 g
-
witte wijn60 g
-
boekweitkorrels gespoeld250 g
-
water400 g
-
1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta1 ½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
boter20 g
-
gorgonzola in stukken50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
448.1 mg
Eiweiß
14.8 g
Brennwert
1813.3 kJ /
433.4 kcal
Fett
19.6 g
Ballaststoffe
8.7 g
gesättigte Fettsäuren
6.5 g
Kohlenhydrate
53.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Champignon
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Rauwe chocolade bietencake
Keine Bewertungen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Bloemkool korma
2 Std. 20 Min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 Std. 30 Min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 Min
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 Min
Soba noodle mee goreng
40 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Noten bolognese
35 Min
Indiase groentencurry
50 Min