Geräte und Zubehör
Boekweit met champignons
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 porties
Zutaten
-
hazelnoten geschild30 g
-
verse peterseliebladeren10 g
-
sjalotten gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
250 g verse champignons, de Paris, in stukken (2-3 cm)verse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken (2-3 cm)250 g
-
witte wijn60 g
-
boekweitkorrels gespoeld250 g
-
water400 g
-
1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta1 ½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
boter20 g
-
gorgonzola in stukken50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
448.1 mg
Eiweiß
14.8 g
Brennwert
1813.3 kJ /
433.4 kcal
Fett
19.6 g
Ballaststoffe
8.7 g
gesättigte Fettsäuren
6.5 g
Kohlenhydrate
53.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Champignon
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Keine Bewertungen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Keine Bewertungen
Zoetzure tempé
50 Min
Naan (Hindoe brood)
2 Std.
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Keine Bewertungen
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Keine Bewertungen
Kokos en karamel cheesecake
Keine Bewertungen
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45 Min
Stoofgerecht met tofu
30 Min