
Geräte und Zubehör
Boekweit met champignons
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 porties
Zutaten
-
hazelnoten geschild30 g
-
verse peterseliebladeren10 g
-
sjalotten gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
verse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken (2-3 cm)250 g
-
witte wijn60 g
-
boekweitkorrels gespoeld250 g
-
water400 g
-
groentebouillonpasta1 ½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
boter20 g
-
gorgonzola in stukken50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
433.4 kcal /
1813.3 kJ
Eiweiß
14.8 g
Fett
19.6 g
Kohlenhydrate
53.7 g
Ballaststoffe
8.7 g
gesättigte Fettsäuren
6.5 g
Natrium
448.1 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Champignon
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Bolognese
Keine Bewertungen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Keine Bewertungen
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Keine Bewertungen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Keine Bewertungen
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Keine Bewertungen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 Min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1 Std. 15 Min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 Std. 30 Min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Vegetarische chili
1 Std. 5 Min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 Std. 10 Min