Geräte und Zubehör
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 porties
Zutaten
-
selder in stukken50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
uien gehalveerd50 g
-
teentjes knoflook2
-
boter40 g
-
water1200 g
-
aardappelen in blokjes400 g
-
gedroogd eekhoorntjesbrood20 g
-
gedroogde marjolein1 tl
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
4 g
Brennwert
737 kJ /
176 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
2 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mosselen Marinière
Keine Bewertungen
Scones met frambozenboter
25 Min
Pindakaas Crackers
35 Min
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Keine Bewertungen
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 Std. 40 Min
Prei en Kaas Taart
1 Std. 5 Min
Geroosterde aubergines
Keine Bewertungen
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Keine Bewertungen
Runderragout met aardappelen
1 Std. 10 Min
Napolitaanse Pizza
Keine Bewertungen
Kabeljauwsoep met Spinazie
40 Min
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Keine Bewertungen