Geräte und Zubehör
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 porties
Zutaten
-
selder in stukken50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
uien gehalveerd50 g
-
teentjes knoflook2
-
boter40 g
-
water1200 g
-
aardappelen in blokjes400 g
-
gedroogd eekhoorntjesbrood20 g
-
gedroogde marjolein1 tl
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
4 g
Brennwert
737 kJ /
176 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
2 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Keine Bewertungen
Spaghetti Bolognese
40 Min
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20 Min
Gazpacho met kers en munt
Keine Bewertungen
Kleine aspergeflans
55 Min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9 Std. 20 Min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 Std. 20 Min
Glutenvrij Focacciabrood
1 Std.
Limoncello-Taart
2 Std. 30 Min
Dadel- en Haverdrank
20 Min
Aardappelsoep met curry
35 Min
Burrito ontbijt
Keine Bewertungen