Geräte und Zubehör
Pittige Goulash met Donker Bier
Zubereitung 15 Min
Gesamt 3 Std. 10 Min
8 portie
Zutaten
-
olijfolie90 g
-
teentjes knoflook in tweeën gesneden6
-
rundsstoofvlees in stukken gesneden (5-6 cm)1200 g
-
rode uien in partjes gesneden500 g
-
chillipeper, vers in stukjes gesneden (naar smaak aanpassen)1 - 2
-
stout bier200 g
-
vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l)2
-
steranijs2 - 4 stukken
-
zout1 tl
-
peper, gemalen1 tl
-
10 - 12 witte uiensjalotten10 - 12
-
wortelen in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
-
peterselie, vers fijngehakt, om te serveren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1021.4 mg
Eiweiß
36.6 g
Brennwert
1717 kJ /
410 kcal
Fett
17.4 g
Ballaststoffe
4.8 g
gesättigte Fettsäuren
3.6 g
Kohlenhydrate
25.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Romige Feta Dip
Keine Bewertungen
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Keine Bewertungen
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Keine Bewertungen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Risottata Aziatische noedels met groenten
30 Min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 Min
Kimchi
Keine Bewertungen
Kip met 'mole verde' saus
1 Std.
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30 Min
Kabeljauwsoep met Spinazie
40 Min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 Min
Mango Dessert met Passie Fruit
10 Min