
Geräte und Zubehör
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
4 porties
Zutaten
Notencrumble
-
pecannoten20 g
-
gepelde walnoten10 g
-
kokos, geraspt, ongezoet20 g
-
havervlokken20 g
-
kaneel, gemalen½ tl
-
honing20 g
Gepocheerde peren in honing
-
peren (ongeveer 200g), geschild4
-
water1000 g
-
kaneelstokje1
-
gember, vers wortel geschild1 cm
-
vanillestokje merg apart geschraapt1
-
honing50 g
-
zout¼ tl
Chocolade saus
-
pure chocolade, 70% cacao100 g
-
volle melk50 g
-
honing20 g
-
muntblad, vers voor de garnering
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
371.8 kcal /
1562 kJ
Eiweiß
4.4 g
Fett
20.3 g
Kohlenhydrate
43.6 g
Ballaststoffe
3.5 g
gesättigte Fettsäuren
10.1 g
Natrium
170 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Pompoen & Peer
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Chocoladesaus
Keine Bewertungen
Vegan croissants met notenvulling
Keine Bewertungen
Vegan challah brood
2 Std. 30 Min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Keine Bewertungen
Rudolphs Mocktail
30 Min
Appelmoes
20 Min
Crème anglaise
15 Min
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15 Min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Keine Bewertungen
350 g sjalot kleuren
Keine Bewertungen
Soubisesaus
Keine Bewertungen
Frittata met gestoomde aardappelen
1 Std. 15 Min