Kompatible Versionen
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Notencrumble
- 20 g pecannoten
- 10 g gepelde walnoten
- 20 g kokos, geraspt, ongezoet
- 20 g havervlokken
- ½ tl kaneel, gemalen
- 1 el honing
Gepocheerde peren in honing
- 4 peren (ongeveer 200 g elk), geschild
- 1000 g water
- 1 kaneelstokje
- 1 cm gember, vers wortel, geschild
- 1 vanillestokje, merg apart geschraapt
- 50 g honing
- ¼ tl zout
Chocolade saus
- 100 g pure chocolade, 70% cacao
- 50 g volle melk
- 1 el honing
- muntblad, vers, voor de garnering
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 1562 kJ / 371.8 kcal
- Eiweiß
- 4.4 g
- Kohlenhydrate
- 43.6 g
- Fett
- 20.3 g
- gesättigte Fettsäuren
- 10.1 g
- Ballaststoffe
- 3.5 g
- Natrium
- 170 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Druiven en cava trifle
Keine Bewertungen
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Keine Bewertungen
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Keine Bewertungen
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Keine Bewertungen
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Keine Bewertungen
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Lentetaart met yoghurt
5 Std. 15 Min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min