Geräte und Zubehör
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
4 porties
Zutaten
Notencrumble
-
pecannoten20 g
-
gepelde walnoten10 g
-
kokos, geraspt, ongezoet20 g
-
havervlokken20 g
-
kaneel, gemalen½ tl
-
honing20 g
Gepocheerde peren in honing
-
peren (ongeveer 200g), geschild4
-
water1000 g
-
kaneelstokje1
-
gember, vers wortel geschild1 cm
-
vanillestokje merg apart geschraapt1
-
honing50 g
-
zout¼ tl
Chocolade saus
-
pure chocolade, 70% cacao100 g
-
volle melk50 g
-
honing20 g
-
muntblad, vers voor de garnering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
170 mg
Eiweiß
4.4 g
Brennwert
1562 kJ /
371.8 kcal
Fett
20.3 g
Ballaststoffe
3.5 g
gesättigte Fettsäuren
10.1 g
Kohlenhydrate
43.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pompoen & Peer
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Banketbakkersroom
15 Min
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 Min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 Min
Kleine aspergeflans
55 Min
Courgettesoep met munt
35 Min
Halloweensalade met bloederige hummus
1 Std.
Gefermenteerde wortelen
Keine Bewertungen
Yoghurt met kokosmelk
15 Std.
Roodbruin gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Lichtblauw gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Vanille yoghurt
12 Std. 20 Min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 Min