
Geräte und Zubehör
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)400 - 450 g
-
sweet potato 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)200 - 250 g
-
salt to sprinkle, plus extra to season½ tsp
-
extra virgin olive oil plus an extra 10 g2 tbsp
-
water to cover
-
onion80 g
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
fresh mushrooms sliced100 g
-
harissa paste½ - 1 teaspoon
-
eggs4
-
dried chilli flakes to sprinkle
-
ground black pepper to season
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
245.6 kcal /
1027.5 kJ
Eiweiß
10.5 g
Fett
14.9 g
Kohlenhydrate
17.7 g
Ballaststoffe
3.4 g
gesättigte Fettsäuren
3.3 g
Natrium
419 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Spiralize your life (TM5)
17 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Hazelnut crunch bliss balls
40 Min
Seeded bread loaf
3 Std. 20 Min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
Keine Bewertungen
Chocolate Drizzled Apple Spirals
Keine Bewertungen
Strawberry, burrata and basil pesto salad (Thermomix®️ Cutter)
15 Min
Sub rolls
2 Std.
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15 Min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10 Std. 55 Min
Slow cooked Mexican beef
1 Std. 30 Min
Jalapeño poppers
35 Min
Middle Eastern planked salmon
1 Std. 40 Min
Kimchi queso dip
3 Std. 15 Min