Geräte und Zubehör
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 6 Std. 30 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh ricotta cheese500 g
Basil oil
-
fresh basil leaves only70 g
-
boiling water to blanch
-
ice cold water
-
grapeseed oil125 g
Gnudi
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
nutmeg1 pinch
-
sea salt to season1 pinch
-
ground black pepper to season1 pinch
-
plain flour500 g
-
water1000 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease2 tsp
-
unsalted butter2 tbsp
Serving
-
cherry tomatoes mixed, cut into halves300 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
fresh basil leaves only, to serve
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
426.7 mg
Eiweiß
28.3 g
Brennwert
4334.1 kJ /
1031.9 kcal
Fett
66.8 g
Ballaststoffe
4.4 g
gesättigte Fettsäuren
24.3 g
Kohlenhydrate
78.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Gingerbread ice cream
10 Std. 20 Min
Brandy cashew cream
5 Min
Champagne poached chicken terrine
1 Std. 30 Min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15 Min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 Min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 Min
Beetroot and horseradish relish
50 Min
Oven Baked Vegetable Chips
Keine Bewertungen
Lemon curd easter biscuits
1 Std. 30 Min
Creamed pāua soup
1 Std.
Aioli
10 Min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 Std. 40 Min