Geräte und Zubehör
Summer tomato and gin pasta sauce
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
cherry tomatoes half left whole and half cut into halves200 - 250 g
-
gin of choice (see Tips)50 g
-
vine ripened tomatoes (see Tips)500 g
-
garlic cloves2
-
olive oil (see Tips)30 g
-
tomato paste30 g
-
Vegetable stock paste to taste (see Tips)2 - 3 tsp
-
fresh oregano leaves only, plus extra to garnish (optional)1 sprig
-
ground black pepper2 pinches
-
cooked pasta of choice
-
fresh mozzarella buffalo, to serve (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
611.1 mg
Eiweiß
1.8 g
Brennwert
470.3 kJ /
112 kcal
Fett
7.9 g
Ballaststoffe
3.2 g
gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Kohlenhydrate
6.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ginspiration
11 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 Std.
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 Min
Chilli with corn bread
50 Min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 Min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 Std. 35 Min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 Min
Super green pasta (Darren Robertson)
30 Min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
20 Min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15 Min
Palak paneer
45 Min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 Min
Ribollita
50 Min