Geräte und Zubehör
Baked artichoke dip
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
420 gram
Zutaten
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)130 g
-
garlic clove1
-
mayonnaise (good quality) (see Tips)250 g
-
marinated artichoke hearts drained200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 50 g
Natrium
411.2 mg
Eiweiß
6.5 g
Brennwert
761.9 kJ /
181 kcal
Fett
14 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
3.9 g
Kohlenhydrate
6.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min
Smoked salmon mousse
5 Min
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2 Std.
Hot Artichoke Dip
30 Min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Miso coleslaw
20 Min
Camembert with cranberries and almonds
30 Min
Sherbet mimosas
10 Min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10 Min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 Min
Gin and lime pie
3 Std. 10 Min