Geräte und Zubehör
Baked artichoke dip
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
420 gram
Zutaten
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)130 g
-
garlic clove1
-
mayonnaise (good quality) (see Tips)250 g
-
marinated artichoke hearts drained200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 50 g
Natrium
411.2 mg
Eiweiß
6.5 g
Brennwert
761.9 kJ /
181 kcal
Fett
14 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
3.9 g
Kohlenhydrate
6.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9 Std. 50 Min
Asian chicken noodle salad
45 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Cranberry bacon stuffing
10 Min
Brandy cream
15 Min
Peach Bellini
5 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
Cranberry and rosemary chutney
40 Min
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5 Min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 Std.
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min