Geräte und Zubehör
Beef Stew in Bread Bowls
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 6 Std. 30 Min
4 portions
Zutaten
-
plain flour50 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fine sea salt2 tsp
-
beef meat pieces, sinew free cut in pieces (approx. 5 cm)800 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
fresh basil leaves10 g
-
olive oil20 g
-
bacon lardons200 g
-
onions cut in wedges (see tip)500 g
-
white rum40 g
-
tinned chopped tomatoes150 g
-
spring onions chopped100 g
-
fresh mixed herbs e.g. rosemary, mint and thyme (see tip)25 g
-
red wine100 g
-
beef stock cube (for 0.5 l)1
-
water300 g
-
sourdough bread loaf (approx. 1000 g)
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
708.8 kcal /
2965.6 kJ
Eiweiß
55.2 g
Fett
36.2 g
Kohlenhydrate
32.7 g
Ballaststoffe
6.9 g
gesättigte Fettsäuren
11.8 g
Natrium
1704.9 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Rosé Cream Puff Pastry
Keine Bewertungen
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 Min
Steamed Pesto Bread Rolls
1 Std. 15 Min
Blueberry Jam
Keine Bewertungen
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)
Keine Bewertungen
Beef Satay with Rainbow Noodles (TM5)
1 Std. 30 Min
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10 Std. 30 Min
Egg Free Pasta
1 Std. 35 Min
Sicilian Caponata
30 Min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 Std. 15 Min
Gambas
10 Min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45 Min