Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
TM6

Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast

5.0 ( 3 Bewertungen )

Zutaten

  • 500 g water plus extra for boiling eggs
  • 4 smoked haddock fillets (approx. 120 g each), undyed
  • 4 pinches fine sea salt
  • 4 pinches ground black pepper plus extra for serving
  • 200 g fine asparagus woody ends removed
  • 4 medium eggs cold
  • 4 slices bread (see tip)
  • salted butter for toast (optional)
  • 200 g crème fraîche for serving
  • 1 lemon cut in wedges, for serving (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
406.4 kcal / 1700.5 kJ
Eiweiß
42.8 g
Fett
17.6 g
Kohlenhydrate
18.1 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
8 g
Natrium
1322.1 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte