Geräte und Zubehör
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
10 portions
Zutaten
-
potatoes peeled, cut in pieces (3-4 cm)800 g
-
olive oil15 g
-
red peppers sliced (1 cm)200 g
-
olive oil3 Tbsp
-
garlic cloves6
-
stewing steak cut in pieces (3 cm)1500 g
-
plain flour3 Tbsp
-
white wine200 g
-
ground black pepper½ tsp
-
ground smoked paprika1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
fresh bay leaves2 - 3
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh parsley leaves for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
358.4 mg
Eiweiß
34.9 g
Brennwert
1460.5 kJ /
349.1 kcal
Fett
12.9 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
3.8 g
Kohlenhydrate
20.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Autumn Comforts
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min
Meatballs with Tomato Sauce
55 Min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 Min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 Min
Chicken Noodle Soup
25 Min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 Min
Spicy Beef with Red Peppers
30 Min
Chicken with Peppers and Rice
1 Std.
Jewish Chicken Soup
50 Min
Roast Chicken with Vegetables
1 Std. 10 Min
Traditional Irish Stew
4 Std. 30 Min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 Min