Geräte und Zubehör
Asian Steamed Side of Salmon
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
8 portions
Zutaten
Marinade
-
sesame oil40 g
-
light soy sauce40 g
-
lime juice, freshly squeezed25 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
fresh coriander plus extra for garnish15 g
-
spring onions cut in pieces3
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if desired1
-
fresh salmon fillet (1 large fillet)800 g
Cooking
-
water1000 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
24.1 g
Brennwert
1317 kJ /
317 kcal
Fett
23.6 g
Kohlenhydrate
1.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
SUMMER BUFFET
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5 Min
Sicilian Prawn Salad
40 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Teriyaki Salmon Burgers
45 Min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 Min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min