Geräte und Zubehör
Orange Salmon with Broccoli Couscous
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
Orange Salmon
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
soy sauce40 g
-
orange finely grated zest and juice½
-
garlic cloves2
-
frozen salmon fillet, defrosted (approx. 600 g)fresh salmon fillet, skinless boneless (approx. 600 g)1
-
fresh thyme5 sprigs
-
orange skin on, cut in thin half-moon slices½
Broccoli Couscous
-
broccoli florets550 g
-
unsalted butter10 g
-
olive oil20 g
-
garlic clove1
-
paprika1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
36 g
Brennwert
1703 kJ /
407 kcal
Fett
24 g
Ballaststoffe
4.8 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
10 EASY SALMON DINNERS
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1hod.
Tomato and Haddock Rice
50min.
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55min.
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min.
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min.
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1hod. 20min.
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1hod. 10min.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min.
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min.
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min.