
Kompatible Versionen
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Almond Crusted Salmon
-
4
fresh salmon fillets, skinless (approx. 150 g each)
oder frozen salmon fillets, skinless, defrosted (approx. 150 g each) - 30 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g olive oil, plus extra for greasing
- 20 g Dijon mustard
- 15 g honey
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt
- 20 g blanched almonds
- 50 g bread, cut in pieces
- 5 g fresh parsley, cut in pieces, plus extra chopped for garnishing
Asparagus Tagliatelle
- 1200 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
oder 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g fresh tagliatelle (see tip)
- 250 g green asparagus, cut in pieces (2 cm)
- 1 Tbsp extra virgin olive oil
- ½ lemon, finely grated zest and juice
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 2647 kJ / 633 kcal
- Eiweiß
- 40 g
- Kohlenhydrate
- 36 g
- Fett
- 36 g
- Ballaststoffe
- 3.6 g
Alternative Rezepte
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 Min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 Min
Teriyaki Salmon Burgers
45 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 Min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 Min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 Min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 Std.
Stuffed Vegetables
1 Std. 5 Min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 Min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 Min