
Kompatible Versionen
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Almond Crusted Salmon
-
4
fresh salmon fillets, skinless (approx. 150 g each)
oder frozen salmon fillets skinless, defrosted (approx. 150 g each) - 30 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g olive oil plus extra for greasing
- 20 g Dijon mustard
- 15 g honey
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt
- 20 g blanched almonds
- 50 g bread cut in pieces
- 5 g fresh parsley cut in pieces, plus extra chopped for garnishing
Asparagus Tagliatelle
- 1200 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
oder 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g fresh tagliatelle (see tip)
- 250 g green asparagus cut in pieces (2 cm)
- 1 Tbsp extra virgin olive oil
- ½ lemon finely grated zest and juice
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 633 kcal / 2647 kJ
- Eiweiß
- 40 g
- Fett
- 36 g
- Kohlenhydrate
- 36 g
- Ballaststoffe
- 3.6 g
Alternative Rezepte
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 Min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 Min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 Min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 Min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 Min