
Geräte und Zubehör
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
2 portions
Zutaten
-
fresh salmon fillets (approx. 400 g total)2
-
unsalted butter soft50 g
-
honey30 g
-
mustard20 g
-
soy sauce10 g
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
fresh parsley leaves15 g
-
tomatoes halved400 g
-
carrots cut in pieces150 g
-
butternut squash cut in pieces100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water800 g
-
dried oregano1 tsp
-
long grain rice (easy cook, approx. 10-12 min. cooking time)180 g
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
903 kcal /
3778 kJ
Eiweiß
41 g
Fett
39 g
Kohlenhydrate
97 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Table for Two
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 Min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 Min
Onion soup
1 Std. 10 Min
Pumpkin soup
35 Min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Creamy Tomato Soup
25 Min
Vegetable Soup
35 Min
Chickpea Soup with Spinach
40 Min
Pumpkin Soup
35 Min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 Min
Cream of Asparagus Soup
15 Min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 Min