Chicken, Wild Mushroom and Cider Pie
TM6 TM5

Chicken, Wild Mushroom and Cider Pie

4.6 ( 39 Bewertungen )

Zutaten

Shortcrust Pastry

  • 500 g plain flour plus extra for dusting
  • 270 g unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing
  • 140 - 170 g water ice cold
  • 1 tsp fine sea salt

Filling

  • 2 Tbsp unsalted butter diced
  • 450 g fresh wild mushrooms (mixed), sliced or quartered
  • 140 g dry cider room temperature
  • 2 tsp fresh thyme leaves
  • 295 g condensed cream of chicken soup, tinned (1 tin)
  • 2 Tbsp Dijon mustard
  • 500 g chicken breasts cut in pieces (4-5 cm)
  • ½ tsp fine sea salt plus 1 pinch
  • ⅛ tsp ground black pepper

Assembly

  • 1 medium egg beaten

Nährwerte
pro 1 slice
Brennwert
561 kcal / 2345 kJ
Eiweiß
23 g
Fett
31 g
Kohlenhydrate
45 g
gesättigte Fettsäuren
18 g
Natrium
620 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte