Geräte und Zubehör
Meat Stock Paste
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
400 g
Zutaten
-
meat pieces, sinew free cut in pieces (4-5 cm)300 g
-
mixed vegetables (e.g. celery stalks, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut in pieces300 g
-
fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)150 g
-
red wine30 g
-
dried bay leaf1
-
clove1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 400 g
Natrium
58983.8 mg
Eiweiß
73.6 g
Brennwert
2305.3 kJ /
551 kcal
Fett
7.9 g
Ballaststoffe
16.6 g
gesättigte Fettsäuren
2.4 g
Kohlenhydrate
42 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chicken Stock Paste
45 Min
Vegetable Stock Paste
50 Min
Minced Raw Meat
35 Min
Tomato Ketchup
1 Std. 15 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Coleslaw
10 Min
Strawberry Jam
55 Min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 Min
Steak and Kidney Pudding
5 Std.
Beef Madras
1 Std. 30 Min