
Geräte und Zubehör
Meat Stock Paste
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
400 g
Zutaten
-
meat pieces, sinew free cut in pieces (4-5 cm)300 g
-
mixed vegetables (e.g. celery stalks, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut in pieces300 g
-
fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)150 g
-
red wine30 g
-
dried bay leaf1
-
clove1
Nährwerte pro 400 g
Brennwert
551 kcal /
2305.3 kJ
Eiweiß
73.6 g
Fett
7.9 g
Kohlenhydrate
42 g
Ballaststoffe
16.6 g
gesättigte Fettsäuren
2.4 g
Natrium
58983.8 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Rolled Shoulder of Lamb
2 Std. 30 Min
Blackcurrant Cordial
30 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Apple sauce
20 Min
Vegetable Stock Paste
45 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Chicken Stock Paste
45 Min
Vegetable Stock Paste
50 Min
Strawberry Jam
55 Min
Apple sauce
20 Min
Apple Marinade
10 Min
Tomato Sauce
40 Min