Geräte und Zubehör
Steamed Beef with Ground Rice
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
Beef
-
rice150 g
-
chilli sauce2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
Sichuan pepper½ tsp
-
spring onions (approx. 45 g), cut in lengths (3 cm)4
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
light soy saucetamari40 g
-
vegetable oil10 g
-
beef topside, sliced (1 cm)600 g
Cooking
-
water800 g
-
rice240 g
-
cabbage, e.g spring or Savoy (approx. 400 g)iceberg lettuce (approx. 400 g)1
-
sesame oil for serving
-
spring onions finely chopped, for garnishing2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
39.9 g
Brennwert
2982 kJ /
713 kcal
Fett
25.2 g
Kohlenhydrate
81.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 Std. 20 Min
Peking Chicken
45 Min
Asian Chicken Noodle Soup
1 Std. 35 Min
Chicken Pad Thai
20 Min
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Pizza with Tomato, Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1 Std. 45 Min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 Min
Cranberry and Orange Cocktail
5 Min
Salt Cod Fritters
45 Min
Beef and Tomato Stew
1 Std. 25 Min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min
Beef Teriyaki with Rice
1 Std. 50 Min