Geräte und Zubehör
Beetroot Carpaccio with Burrata
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
8 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil140 g
-
white wine vinegar60 g
-
lemon juice30 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup15 g
-
dried basil5 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Beetroots
-
baby beetroot trimmed800 g
-
water1100 g
-
rocket salad120 g
-
burrata cheese torn in pieces250 g
-
pomegranate seeds (optional)2 Tbsp
-
pecan nuts (optional) roughly chopped2 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
436.8 mg
Eiweiß
9.1 g
Brennwert
1271.4 kJ /
303.9 kcal
Fett
24.7 g
Ballaststoffe
3.3 g
gesättigte Fettsäuren
6.9 g
Kohlenhydrate
12.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 Min
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8 Std.
Swiss Rösti
9 Std.
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad
30 Min
Italian Ditalini Vegetable Soup
40 Min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std.
New potato and asparagus salad with dill pesto
40 Min
Patatas Bravas with Aioli
1 Std. 15 Min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 Min
Coconut Bao with Prawns
1 Std. 40 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 Std. 10 Min