Geräte und Zubehör
Tomahawk steak with porcini mustard rub
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
4 portions
Zutaten
Porcini mustard rub
-
dried porcini mushrooms10 g
-
sea salt flakes1 tsp
-
mustard powder1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
whole black peppercorns½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Tomahawk steak
-
Dijon mustard1 tbsp
-
tomahawk steak (approx. 1600 g - see Tips)1
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
sea salt flakes to season and sprinkle
-
garlic cloves unpeeled and bruised8
-
unsalted butter2 tbsp
-
fresh thyme3 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1958.8 mg
Eiweiß
95.1 g
Brennwert
5151.6 kJ /
1231.3 kcal
Fett
92.6 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
42.1 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 Std. 5 Min
Lamb fajitas
30 Min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 Min
Quick pulled pork in beer sauce
35 Min
Teriyaki deli chicken
40 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Marinated chicken with salsa
40 Min
High protein "Big Mac" style burger bowl
40 Min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6 Std. 15 Min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 Std. 35 Min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 Min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.