Geräte und Zubehör
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
Tofu
-
firm tofu diced (3 cm)680 g
-
garlic clove1
-
fresh parsley (1 small bunch), cut in pieces5 - 10 g
-
olive oil10 g
-
balsamic vinegar10 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon freshly squeezed juice only1
Tomato and Aubergine Sauce
-
olive oil40 g
-
aubergines cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
tinned chopped tomatoesripe tomatoes quartered600 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
Finalisation
-
olive oil for frying1 - 2 Tbsp
-
spring onions finely sliced4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Eiweiß
16.4 g
Brennwert
1228 kJ /
294 kcal
Fett
20.7 g
Kohlenhydrate
10.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Green Eats
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.