Geräte und Zubehör
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
Pesto
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
hazelnuts (see tip)30 g
-
fresh parsley leaves40 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt½ tsp
Risotto
-
kale thick stems removed, cut in pieces (see tip)175 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced20 g
-
olive oil10 g
-
pearl barley (see tip)300 g
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
water hot1000 g
-
lemon juice30 g
-
lemon finely grated zest only1
-
blanched hazelnuts roughly chopped, for serving40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1172 mg
Eiweiß
16 g
Brennwert
3149 kJ /
756 kcal
Fett
49 g
gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
61 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Post-partum
8 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Kale Pesto Pasta Salad
50 Min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 Min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Butterbean Mash with Paprika
20 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min