Geräte und Zubehör
Edamame and Spinach Dip
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
8 portions
Zutaten
-
fresh edamame beans, plus extra for garnishingfrozen edamame beans defrosted, plus extra for garnishing300 g
-
fresh baby spinach150 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
dried chilli flakes (optional)¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
lemon juice30 g
-
cayenne pepper½ tsp
-
fresh coriander cut in pieces5 sprigs
-
water (optional) (see tip)50 - 80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
248 mg
Eiweiß
5 g
Brennwert
336 kJ /
81 kcal
Fett
6 g
gesättigte Fettsäuren
0.6 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Salsa Verde
10 Min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Raw Asian Salad
10 Min
Asian Chopped Salad
20 Min
Basil Pesto
10 Min
Green Goddess Quinoa Salad
40 Min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 Min
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
15 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 Min