Pudla with Spinach and Paneer
TM5 TM6

Pudla with Spinach and Paneer

4.5 (36 Bewertung)

Zutaten

Pudla

  • 1 small handful fresh coriander leaves (approx. 5 g)
  • 2 spring onions, cut in pieces (2 cm)
  • 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 250 g water
  • 200 g chickpea flour
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 tsp ground cumin
  • ½ tsp ground turmeric

Filling

  • 30 g vegetable oil, plus 2 tsp for frying
  • ½ tsp cumin seeds
  • 50 g onions, quartered
  • ½ tsp ground cumin
  • ½ tsp ground turmeric
  • ½ tsp Kashmiri chilli powder
  • 1 pinch ground nutmeg
  • 1 garlic clove
  • 150 g paneer cheese, cut in pieces
  • 200 g fresh spinach leaves
  • 150 g single cream
  • ½ tsp fine sea salt, or to taste

Nährwerte
pro 1 piece
Brennwert
987 kJ / 236 kcal
Eiweiß
14.4 g
Kohlenhydrate
4.9 g
Fett
17.7 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 84 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte