Geräte und Zubehör
Vegan almond dip
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
355 g
Zutaten
-
ground coriander¼ tsp
-
sweet paprika¼ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
chilli powder½ tsp
-
garlic cloves2
-
raw almonds100 g
-
nutritional yeast20 g
-
Bragg's® liquid aminos (see Tip)15 g
-
water100 g
-
grapeseed oil100 g
-
lemon juice to taste60 - 80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 355 g
Natrium
1015.6 mg
Eiweiß
35.4 g
Brennwert
6645.2 kJ /
1588.2 kcal
Fett
151.3 g
Ballaststoffe
17.4 g
gesättigte Fettsäuren
13.7 g
Kohlenhydrate
36.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vegan burgers
45 Min
Mushroom Taco Filling
35 Min
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 Min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1 Std.
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 Min
Super green pasta (Darren Robertson)
30 Min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1 Std.
Magnolia Kitchen brownies
1 Std. 10 Min
Cashew cheddar cheese
3 Std. 10 Min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 Std. 45 Min
Protein-packed paleo loaf
1 Std. 10 Min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.