Geräte und Zubehör
Vegan almond dip
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
355 g
Zutaten
-
ground coriander¼ tsp
-
sweet paprika¼ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
chilli powder½ tsp
-
garlic cloves2
-
raw almonds100 g
-
nutritional yeast20 g
-
Bragg's® liquid aminos (see Tip)15 g
-
water100 g
-
grapeseed oil100 g
-
lemon juice to taste60 - 80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 355 g
Natrium
1015.6 mg
Eiweiß
35.4 g
Brennwert
6645.2 kJ /
1588.2 kcal
Fett
151.3 g
Ballaststoffe
17.4 g
gesättigte Fettsäuren
13.7 g
Kohlenhydrate
36.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Fresh jalapeño dip
5 Min
Almond and Seed Crackers
45 Min
Pumpkin Spice Sugar Cookies
55 Min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 Min
Beauty booster smoothie
5 Min
White bean dip with chimichurri
15 Min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1 Std. 30 Min
Muhamara dip
30 Min