Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter)
TM6 TM5

Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter)

4.9 ( 15 Bewertungen )

Zutaten

Flaky pastry

  • 150 g unsalted butter cold, cut into pieces (1-2 cm)
  • 300 g plain flour plus extra to dust
  • 90 g cold water
  • ½ tsp sea salt

Topping

  • 350 g zucchini trimmed (2-3 zucchini - see Tips)
  • 350 g Roma tomatoes ripe but firm (whole to fit feeder tube - see Tips)
  • 60 - 100 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
  • 190 g sun dried tomatoes drained
  • 30 g water
  • 10 g fresh chives finely chopped
  • ½ tsp sea salt plus extra to season
  • plain flour to dust
  • ground black pepper to season
  • milk to glaze
  • fresh basil leaves to garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
387.1 kcal / 1619.6 kJ
Eiweiß
11.9 g
Fett
19.1 g
Kohlenhydrate
45.3 g
Ballaststoffe
4.9 g
gesättigte Fettsäuren
11.5 g
Natrium
440.6 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte