Geräte und Zubehör
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
Steamed beetroot
-
water700 g
-
raw baby beetroots peeled and cut into quarters or eighths900 g
-
garlic cloves crushed4
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh curry leaves plus extra to serve20
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling1 tbsp
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
sherry vinegar1 tbsp
Walnut sauce
-
walnuts80 g
-
brown onion cut into halves150 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
plant-based milk of choice125 g
-
sherry vinegar20 - 30 g
-
pure maple syrup¼ tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
pine nuts roasted, to serve (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
9.7 g
Brennwert
2062.3 kJ /
491 kcal
Fett
41.5 g
Ballaststoffe
9.4 g
Kohlenhydrate
16.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plant to Plate
120 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Potato Pancakes
45 Min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Steamed Sprouts and Cauliflower
20 Min
Cooking beetroot and corn
40 Min
Steamed Green Beans
30 Min
Steamed Cubed Potatoes
40 Min
Steamed Peas
20 Min
Steamed Cauliflower
25 Min
Steamed and Grilled Beets
1 Std. 20 Min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 Min
Chicken and thyme pâté (10-12 months)
24 Std. 35 Min
Steamed Veggies with Cauliflower Hummus
45 Min