Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- water, for soaking
Pomegranate and parsley topping
- 50 g red wine vinegar
- 2 tbsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 100 g water
- ½ red onion, cut into thin slices
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- ½ pomegranate, arils only
Preserved lemon dressing
- 1 piece preserved lemon
- 170 g natural yoghurt
- 2 tbsp olive oil
- 2 tbsp water
- ground black pepper, to season
- 1 tsp caraway seeds
Salmon and potatoes
- 800 - 900 g fresh boneless salmon fillet
- 2 - 3 tsp za'atar, plus extra to season (see Tips)
- olive oil, for drizzling
- 800 g water
- 8 - 12 new baby potatoes
- 50 g slivered almonds, toasted
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 3436.8 kJ / 818.3 kcal
- Eiweiß
- 56.8 g
- Kohlenhydrate
- 29 g
- Fett
- 51.7 g
- gesättigte Fettsäuren
- 9.7 g
- Ballaststoffe
- 6.5 g
- Natrium
- 1348.2 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 menit
Scallops with pea purée
25 min
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
1h 40 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2j 30 menit
Horchata
24h 10min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Prawn salad with horseradish cream
1 Std.
Prawns with coriander coconut rice
35 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10 Std. 30 Min