Pancetta and asparagus galettes

Pancetta and asparagus galettes

4.9 8 Bewertungen
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
6 portions

Zutaten

Batter
  • buckwheat groats
    140 g
  • salt
    2 tsp
  • full cream milk
    140 g
  • beer (lager - see Tips)
    140 g
  • eggs
    2
Filling
  • Gruyère cheese cut into pieces (2 cm)
    120 g
  • olive oil plus extra for frying
    20 g
  • pancetta cut into pieces (2 cm)
    115 g
  • eschalot
    1
  • asparagus trimmed and cut into thin slices
    220 g
  • eggs
    6
  • ground black pepper
    1 pinch

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 376.9 kcal / 1582.9 kJ
Eiweiß 25.9 g
Fett 21 g
Kohlenhydrate 18.2 g
Ballaststoffe 3.3 g
gesättigte Fettsäuren 8 g
Natrium 1277.9 mg

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