Geräte und Zubehör
Beetroot carpaccio with burrata
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
8 portions
Zutaten
Dressing
-
extra virgin olive oil70 g
-
white vinegar30 g
-
lemon juice15 g
-
Dijon mustard½ tsp
-
maple syrup10 g
-
dried basil½ tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Beets
-
water1800 g
-
raw beetroots800 g
-
ice cold water to cool
-
rocket60 g
-
burrata cheese torn into pieces250 g
-
pomegranate arils (optional)2 tbsp
-
pecan nuts (optional)2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
310.6 mg
Eiweiß
8.8 g
Brennwert
923.3 kJ /
220.7 kcal
Fett
15.9 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
5.5 g
Kohlenhydrate
11.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 Min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 Std. 20 Min
Traditional minestrone
45 Min
Sicilian prawn salad
40 Min
Gluten Free Dinner Rolls
1 Std. 55 Min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 Min
Aperol® Spritz
10 Min
Zesty Green Goddess Power Salad
20 Min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Spicy coriander prawns with zucchini noodles
25 Min
Pea and mint soup
20 Min