Geräte und Zubehör
Beetroot carpaccio with burrata
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
8 portions
Zutaten
Dressing
-
extra virgin olive oil70 g
-
white vinegar30 g
-
lemon juice15 g
-
Dijon mustard½ tsp
-
maple syrup10 g
-
dried basil½ tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Beets
-
water1800 g
-
raw beetroots800 g
-
ice cold water to cool
-
rocket60 g
-
burrata cheese torn into pieces250 g
-
pomegranate arils (optional)2 tbsp
-
pecan nuts (optional)2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
310.6 mg
Eiweiß
8.8 g
Brennwert
923.3 kJ /
220.7 kcal
Fett
15.9 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
5.5 g
Kohlenhydrate
11.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Berry mojito mocktail
5 Min
Community fave brown rice salad
55 Min
Traditional minestrone
45 Min
Versatile smooth soup
45 Min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 Std. 25 Min
"Marry me" chicken pasta
35 Min
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1 Std. 35 Min
Skirt Steak Spiralized Salad
Keine Bewertungen
French onion pasta
45 Min
Chunky guacamole
10 Min
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 Min