Plum brioche buns

Plum brioche buns

4.5 8 Bewertungen
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
16 pieces

Zutaten

Crumble
  • baker's flour
    50 g
  • white sugar
    50 g
  • unsalted butter
    40 g
Brioche
  • milk
    250 g
  • white sugar
    100 g
  • dried instant yeast
    10 g
  • baker's flour plus extra to dust
    520 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • eggs separated
    2
  • unsalted butter cut into pieces, softened
    80 g
  • sea salt
    1 pinch
  • extra virgin olive oil to grease
  • fresh blood plums (3-4), stones removed, cut into thin wedges (see Tips)
    300 g

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 piece

Natrium 27.6 mg
Eiweiß 6.2 g
Brennwert 1048.2 kJ / 250.5 kcal
Fett 8 g
Ballaststoffe 1.3 g
gesättigte Fettsäuren 4.5 g
Kohlenhydrate 38.5 g

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