Geräte und Zubehör
Placki (Thermomix® Cutter, using modes)
Zubereitung 35 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
floury potatoes peeled and cut intopiecesthat fit through feeder tube (see Tips)750 g
-
onion cut into halves100 g
-
garlic cloves to taste (optional)1 - 2
-
plain flour plus an extra 1-1.5 tbsp if needed70 g
-
eggs2
-
sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
vegetable oil to shallow fry, plus extra as needed2 tbsp
-
icing sugar to sprinkle
-
sour cream to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
634.7 mg
Eiweiß
8.9 g
Brennwert
1058.9 kJ /
253.1 kcal
Fett
2.7 g
Ballaststoffe
5.1 g
gesättigte Fettsäuren
0.8 g
Kohlenhydrate
48.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 Std. 35 Min
Spinach and Artichoke Garlic Bread
Keine Bewertungen
Spaghetti carbonara (TM7)
40 Min
Creamy Feta Dip
5 Min
Buffalo chicken pizza
1 Std. 30 Min
Beer Marinade
10 Min
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
9 Std.
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1 Std. 40 Min
Gulab jamun (Jumbo)
1 Std. 30 Min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 Std.
Turmeric Cinnamon Ginger Booster
20 Min
Fluffy ricotta pancakes
35 Min