Geräte und Zubehör
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 porties
Zutaten
-
wortelen geschild en gesneden600 g
-
knoflookteentje1
-
water700 g
-
zout
-
verse kervel gehakt1 el
-
verse peterselie gehakt2 el
-
verse koriander gehakt1 el
-
gemalen peper
-
zeetongfilets of 8 grote12
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) gesneden in dobbelstenen40 g
-
olijfolie25 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
23 g
Brennwert
1193 kJ /
285 kcal
Fett
16 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Klassiekers
27 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Frangipane met peer
1 Std. 30 Min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 Min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35 Min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Keine Bewertungen
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 Std.
Wintergroente en rundvlees cholent
4 Std. 30 Min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Keine Bewertungen
Chili con carne
40 Min
250 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
Verfrissende Melkdrank
5 Min
Portugees crème brûlée
25 Min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 Std. 15 Min