Geräte und Zubehör
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 porties
Zutaten
-
wortelen geschild en gesneden600 g
-
knoflookteentje1
-
water700 g
-
zout
-
verse kervel gehakt1 el
-
verse peterselie gehakt2 el
-
verse koriander gehakt1 el
-
gemalen peper
-
zeetongfilets of 8 grote12
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) gesneden in dobbelstenen40 g
-
olijfolie25 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
23 g
Brennwert
1193 kJ /
285 kcal
Fett
16 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Klassiekers
27 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Prei en Kaas Taart
1 Std. 5 Min
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Keine Bewertungen
Kimchi
Keine Bewertungen
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Keine Bewertungen
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Groentensaus voor pasta
40 Min
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Keine Bewertungen
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Kipfricassee
Keine Bewertungen
Bouillabaisse
Keine Bewertungen
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25 Min