Geräte und Zubehör
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 porties
Zutaten
-
wortelen geschild en gesneden600 g
-
knoflookteentje1
-
water700 g
-
zout
-
verse kervel gehakt1 el
-
verse peterselie gehakt2 el
-
verse koriander gehakt1 el
-
gemalen peper
-
zeetongfilets of 8 grote12
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) gesneden in dobbelstenen40 g
-
olijfolie25 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
23 g
Brennwert
1193 kJ /
285 kcal
Fett
16 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Klassiekers
27 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kip Fricassee met Asperges
1 Std.
Roze roerei
15 Min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 Min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min
Zalm met rijst en champignons
30 Min
Speculoos druiven tiramisu
1 Std.
Mosselen met Frietjes
45 Min
Risottata met kip en champignons
40 Min
Koffiedessert
15 Min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 Std. 15 Min
Risotto met oesterzwam en champagne
35 Min
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min