Geräte und Zubehör
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
broccoli florets400 g
-
cashew nuts150 g
-
water1500 g
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
dried fusilli pasta300 g
-
nutritional yeast flakes30 g
-
garlic clove (optional)1
-
ground black pepper1 tsp
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
oat milk200 g
-
extra virgin olive oil for drizzling2 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1527.5 mg
Eiweiß
24.5 g
Brennwert
2387.7 kJ /
570.7 kcal
Fett
18.8 g
Ballaststoffe
5.9 g
gesättigte Fettsäuren
3.4 g
Kohlenhydrate
80 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
BBQ Jackfruit Burritos
45 Min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 Min
Vegan Bolognese
50 Min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45 Min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 Std. 45 Min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 Std.
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 Min