
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Coating
- 20 g gemalen lijnzaad (zie tips)
- 100 g water, gefilterd
- 4 sneetjes brood, dag oud naar keuze (ongeveer 140 g), in stukken gescheurd
- 1 knoflookteentje
- 2 tl gedroogde tijm
- 1 tl gedroogde salie blad
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
Knolselder koteletjes
- 10 g extra vergine olijfolie plus extra om te bakken
- 1 gele ui (ca. 180 g), in vieren gesneden
- 1 knoflookteentje
- 2 takjes verse tijm blaadjes alleen
- 2 takjes verse salie blaadjes alleen
- 800 g gehakte tomaten, uit blik
- 2 knolselder geschild en in 4 plakken gesneden (ongeveer 1,5 cm dik)
- 160 g vegan kaas (zie tips)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 356.3 kcal / 1496.4 kJ
- Eiweiß
- 11.3 g
- Fett
- 16.2 g
- Kohlenhydrate
- 32 g
- Ballaststoffe
- 17.1 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Zoetzure tempé
Keine Bewertungen
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Vegan Caesar saladedressing
Keine Bewertungen
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5 Std. 15 Min
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2 Std. 35 Min
Glutenvrije kerstfruitcake
Keine Bewertungen
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14 Std. 15 Min
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 Std. 40 Min
Vegan mayonaise
Keine Bewertungen
Russische rode bietensalade
1 Std. 10 Min