Geräte und Zubehör
Mushroom and Wild Rice Soup
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
1 portion
Zutaten
-
wild rice1 ½ oz
-
warm water to soak
-
yellow onion in pieces2 ½ oz
-
garlic clove1
-
vegetable oil½ oz
-
cremini mushrooms sliced3 ½ oz
-
vegetable stock7 oz
-
coconut milk5 oz
-
dried oregano½ tsp
-
dried bay leaf (optional)1
-
all-purpose flour½ tsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
chopped fresh parsley (optional) to garnish
-
lime (optional) cut into wedges1
-
crusty bread to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
641.9 mg
Eiweiß
8.8 g
Brennwert
2102.6 kJ /
502.5 kcal
Fett
34.2 g
Ballaststoffe
2.9 g
gesättigte Fettsäuren
21.7 g
Kohlenhydrate
29.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cooking for One
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 Std.
Avocado Tuna Salad
5 Min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 Std. 10 Min
Spring Garden Minestrone Soup
50 Min
Spring Pea Green Soup
15 Min
Tuscan White Bean Stew
1 Std.
Hungarian Mushroom Soup
35 Min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 Std. 5 Min
Split Pea Soup
1 Std. 25 Min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 Min