Geräte und Zubehör
Basque Chicken
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
-
fresh parsley leaves (approx. 25 sprigs)½ oz
-
garlic clove1
-
yellow onions quartered (approx. 2 med. onions)8 oz
-
olive oil½ oz
-
corn starch2 tbsp
-
canned crushed tomatoes10 oz
-
dry white wine4 oz
-
smoked paprika1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
salt1 tsp
-
dried basil½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried bay leaf1
-
chicken thighs, boneless and skinless quartered24 oz
-
red bell pepper cut into strips (¼ in.) (approx. 1 med. pepper)5 oz
-
yellow bell peppers cut into strips (¼ in.) (approx. 1 med. pepper)5 oz
-
pitted Kalamata olives2 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
773 mg
Eiweiß
18.4 g
Brennwert
1026.9 kJ /
245.4 kcal
Fett
12.9 g
Ballaststoffe
3.1 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
13.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Midweek Meals
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Lemon Chicken with Spring Onions
35 Min
Chicken Garam Masala
50 Min
Chicken Marsala
40 Min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 Min
Butter Chicken
4 Std. 5 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Chicken Étouffée
1 Std. 25 Min
Chicken Stroganoff Soup
55 Min
Beef Chili with Lemon Feta
30 Min
Moroccan Chicken Bowl
45 Min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 Std. 5 Min
Chicken Tetrazzini
40 Min