Tex-Mex Turkey Soup
TM6 TM5

Tex-Mex Turkey Soup

4.6 (37 Bewertungen)

Zutaten

  • 4 corn tortillas, cut into strips (¼ in. x 1 in.)
  • 2 oz cheddar cheese
  • 8 sprigs cilantro, leaves and tender stems
  • 6 oz white onions, halved
  • 2 garlic cloves
  • 1 tbsp fajita seasoning, homemade or packaged
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 1 oz tomato paste
  • 32 oz turkey broth
    oder 32 oz chicken broth
  • ¾ tsp salt, to taste
  • 8 oz turkey cutlet, cut into pieces (1 in.)
  • 6 oz frozen corn
    oder 6 oz fresh corn kernels
  • 4 oz canned black beans, rinsed, drained
  • 4 oz fresh tomatoes, diced
  • 1 avocado, diced
  • 4 tbsp sour cream
  • 1 lime, cut into small wedges, to garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
3268 kJ / 781 kcal
Eiweiß
24 g
Kohlenhydrate
45 g
Fett
58 g
Ballaststoffe
9 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte