Geräte und Zubehör
Tex-Mex Turkey Soup
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
corn tortillas cut into strips (¼ in. x 1 in.)4
-
cheddar cheese2 oz
-
cilantro leaves and tender stems8 sprigs
-
white onions halved6 oz
-
garlic cloves2
-
fajita seasoning homemade or packaged1 tbsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
tomato paste1 oz
-
32 oz chicken brothturkey broth32 oz
-
salt to taste¾ tsp
-
turkey cutlet, cut into pieces (1 in.)8 oz
-
6 oz fresh corn kernelsfrozen corn6 oz
-
canned black beans rinsed, drained4 oz
-
fresh tomatoes diced4 oz
-
avocado diced1
-
sour cream4 tbsp
-
lime cut into small wedges, to garnish1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
22.1 g
Brennwert
1848.2 kJ /
441.7 kcal
Fett
24.3 g
Ballaststoffe
10.2 g
Kohlenhydrate
38.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TEX-MEX COOKBOOK
51 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Golden Spiced Turkey Kefta
30 min
Tortilla Soup
25 min
Salisbury Steak TV Dinner
1 godz.
Grisons Barley Soup
55 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Chicken Fajita Soup
50 min
Turkey Chili
45 min
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50 min
Italian Wedding Soup
1 godz. 15 min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.
Garlic Shrimp and Grits
1 godz. 10 min