Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
TM6 TM5

Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts

4.2 ( 25 Bewertungen )

Zutaten

  • 1 ½ oz extra virgin olive oil divided, plus extra to grease
  • 2 sprigs fresh rosemary (leaves only) (approx. 2 tsp)
  • 1 tsp fresh sage leaves (approx. 4 leaves)
  • 1 tsp fresh thyme (leaves only)
  • 16 oz butternut squash peeled and cubed (1 in.)
  • 3 oz shallots finely sliced (approx. 2 shallots)
  • 16 oz Brussels sprouts trimmed, halved
  • 5 oz apple diced
  • salt to taste
  • fresh ground black pepper to taste
  • 6 oz onion quartered
  • 4 ½ oz celery diced
  • 14 oz bread slices cubed (1 in.)
  • 12 oz vegetable stock
  • 1 oz dried cranberries
  • 1 oz chopped walnuts

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
377 kcal / 1577 kJ
Eiweiß
11 g
Fett
13 g
Kohlenhydrate
59 g
Ballaststoffe
9 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte