Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
TM6 TM5

Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root

3.9 (12 Bewertungen)

Zutaten

  • 1 oz dried porcini mushrooms
  • 1 oz sesame oil
  • 2 oz leeks, trimmed, in pieces
  • 1 oz burdock root, peeled, in pieces
  • ½ oz ginger, peeled, in pieces (optional)
  • 2 garlic cloves
  • 60 oz vegetable stock, low sodium
  • 5 oz fresh shiitake mushrooms, thinly sliced
  • 3 oz rice vinegar
  • 1 oz kale, center rib removed, thinly sliced
  • 4 oz baby bok choy, sliced (¼ in.)
  • 2 tbsp nutritional yeast
  • 3 green onions, thinly sliced
  • sesame seeds, to garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
444 kJ / 106 kcal
Eiweiß
2 g
Kohlenhydrate
13 g
Fett
5 g
Ballaststoffe
2 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte