Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
TM6 TM5

Stuffed Peppers with Herbed Quinoa

4.1 (17 Bewertungen)

Zutaten

  • 1 oz Parmesan cheese, cut into cubes (¾ in.)
  • 8 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra to garnish
  • 53 oz water
  • 5 ½ oz uncooked quinoa
  • 2 garlic cloves
  • 1 yellow onion (approx. 5.5 oz), cut in half
  • 1 oz sun-dried tomatoes, in oil, lightly drained
  • 1 tbsp olive oil
  • 15 pitted black olives, sliced
  • 1 tbsp capers
  • 2 oz pine nuts, toasted
  • ¼ tsp salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 6 mixed bell peppers (small-medium), seeds and tops removed (approx. 6 oz ea)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
3988.6 kJ / 953.3 kcal
Eiweiß
37.2 g
Kohlenhydrate
207.1 g
Fett
22.1 g
gesättigte Fettsäuren
5.8 g
Ballaststoffe
76.7 g
Natrium
337 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 100 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte