
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Bladerdeeg
- 150 g boter in stukjes gesneden (1-2 cm), gekoeld
- 300 g bloem plus extra voor het bestuiven
- 90 g water koud, plus extra voor het deeg
- ½ tl zout
Topping
- 350 g courgettes ongepeld, uiteinden verwijderd (2-3 courgettes)
- 350 g pruimtomaten geheel (zie tip)
- 190 g zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt (1 pot van 250 ml)
- 30 g water
- 10 g verse bieslook met een schaar in kleine stukjes geknipt (1 zakje)
- ½ tl zout plus extra voor het kruiden
- bloem om te bestuiven
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 60 g Parmezaanse kaas, geraspt
- melk om te bestrijken
- 10 verse basilicumbladeren
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 856 kcal / 3572 kJ
- Eiweiß
- 17 g
- Fett
- 59 g
- Kohlenhydrate
- 61 g
- Ballaststoffe
- 5 g
- gesättigte Fettsäuren
- 23 g
- Natrium
- 622 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Vijfzaden energierepen
Keine Bewertungen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Pindakaas
5 Min
Pompoenbrood
1 Std. 45 Min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1 Std. 20 Min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 Std. 50 Min
Bloemkool korma
2 Std. 20 Min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Keine Bewertungen
Volkoren pitabrood
Keine Bewertungen
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 Min