Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Bladerdeeg
- 150 g boter, in stukjes gesneden (1-2 cm), gekoeld
- 300 g bloem, plus extra voor het bestuiven
- 90 g water, koud, plus extra voor het deeg
- ½ tl zout
Topping
- 350 g courgettes, ongepeld, uiteinden verwijderd (2-3 courgettes)
- 350 g pruimtomaten, geheel (zie tip)
- 190 g zongedroogde tomaten, in olie, uitgelekt (1 pot van 250 ml)
- 30 g water
- 10 g verse bieslook, met een schaar in kleine stukjes geknipt (1 zakje)
- ½ tl zout, plus extra voor het kruiden
- bloem, om te bestuiven
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 60 g Parmezaanse kaas, geraspt
- melk, om te bestrijken
- 10 verse basilicumbladeren
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 3572 kJ / 856 kcal
- Eiweiß
- 17 g
- Kohlenhydrate
- 61 g
- Fett
- 59 g
- gesättigte Fettsäuren
- 23 g
- Ballaststoffe
- 5 g
- Natrium
- 622 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Keine Bewertungen
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Keine Bewertungen
Vegetarische pizza
Keine Bewertungen
Mochi's met sesamvulling
50 min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Keine Bewertungen
Iers sodabrood
Keine Bewertungen
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 Std. 10 Min
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Keine Bewertungen
Romige Marokkaanse bonensoep
35 Min
Noten bolognese
35 Min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 Min