
Geräte und Zubehör
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
Vorbereitung 50 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 porties
Zutaten
Yoghurtdip
-
verse koriander alleen bladeren6 takjes
-
yoghurt, 0,1% vet150 g
Beignets
-
volkoren brood (ca. 3-4 plakken), in stukjes gesneden (zie tip)120 g
-
water500 g
-
wortelen in stukjes gesneden (3 cm)500 g
-
komijn, gemalen1 tl
-
koriander, gemalen½ tl
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 snuifje
-
lente-uien (ca. 4), in dunne plakjes gesneden (5 mm)45 g
-
ei, Europese maat (63-73 g) (van kip)1
-
gedroogde chilivlokken (optional)1 tl
-
olijfolie om te bakken2 tl
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
137 kcal /
573 kJ
Eiweiß
5 g
Fett
5 g
Kohlenhydrate
16 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

lagere GI
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1 Std.
Crème brûlée op Portugese wijze
Keine Bewertungen
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Keine Bewertungen
Veelzijdige gladde soep
Keine Bewertungen
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 Min
Gestoomde Chinese groenten
30 Min
Zoete aardappellasagne
1 Std. 20 Min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3 Std. 50 Min
Graubünden gerstsoep
Keine Bewertungen
Gefermenteerde frambozensiroop
128 Std. 10 Min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
Keine Bewertungen