Geräte und Zubehör
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
Zubereitung 50 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 porties
Zutaten
Yoghurtdip
-
verse koriander alleen bladeren6 takjes
-
yoghurt, 0,1% vet150 g
Beignets
-
volkoren brood (ca. 3-4 plakken), in stukjes gesneden (zie tip)120 g
-
water500 g
-
wortelen in stukjes gesneden (3 cm)500 g
-
komijn, gemalen1 tl
-
koriander, gemalen½ tl
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 snuifje
-
lente-uien (ca. 4), in dunne plakjes gesneden (5 mm)45 g
-
ei, Europese maat (63-73 g) (van kip)1
-
gedroogde chilivlokken (optional)1 tl
-
olijfolie om te bakken2 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
5 g
Brennwert
573 kJ /
137 kcal
Fett
5 g
Kohlenhydrate
16 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
lagere GI
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pompoen Chai Latte
20 Min
Vegan mini cheesecakes
4 Std. 30 Min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 Min
Rode ogen gevulde eieren
Keine Bewertungen
Groentenbouillonpasta
45 Min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Keine Bewertungen
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Keine Bewertungen
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 Min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 Std. 5 Min
Ezogelin Soep
1 Std. 5 Min
Dim sum 'Sieuw mai'
Keine Bewertungen
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 Min