
Geräte und Zubehör
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 stuks
Zutaten
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
bladspinazie , in diepgevroren blokjes140 g
-
kalkoenbout , in stukken (3 tot 5 cm)500 g
-
zout1 tl
-
ei , geklopt1
-
paneermeel50 g
-
extra vergine olijfolie30 - 50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Brennwert
1230 kJ /
294 kcal
Eiweiß
36 g
Kohlenhydrate
10.7 g
Fett
12.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40 Min
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
Keine Bewertungen
Mosselen met frietjes
45 Min
Burgers met zeeduivel en zalm
20 Min
Groenten met aardappelen en vlees
35 Min
Fijngehakt rauw vlees
35 Min
Alpengratin
50 Min
Gerookte zalm sneetjes
Keine Bewertungen
Glutenvrij Focacciabrood
1 Std.
Vleesgehaktbrood met champignons
1 Std. 5 Min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 Std. 15 Min
Amandelmelk
10 Min