Geräte und Zubehör
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 stuks
Zutaten
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
bladspinazie , in diepgevroren blokjes140 g
-
kalkoenbout , in stukken (3 tot 5 cm)500 g
-
zout1 tl
-
ei , geklopt1
-
paneermeel50 g
-
extra vergine olijfolie30 - 50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Brennwert
1230 kJ /
294 kcal
Eiweiß
36 g
Kohlenhydrate
10.7 g
Fett
12.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan boter
Keine Bewertungen
Appeltaart
Keine Bewertungen
Vegan challah brood
2 Std. 30 Min
Fruitkroon
Keine Bewertungen
Zuurkool
Keine Bewertungen
Lichtblauw gekleurde eieren
Keine Bewertungen
250 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
Gevulde veggieslakken
45 Min
Rundergoulash met deegballetjes
1 Std. 30 Min
Gestoomde kip op zijn geheel
Keine Bewertungen
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50 Min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 Min