Geräte und Zubehör
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 stuks
Zutaten
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
bladspinazie , in diepgevroren blokjes140 g
-
kalkoenbout , in stukken (3 tot 5 cm)500 g
-
zout1 tl
-
ei , geklopt1
-
paneermeel50 g
-
extra vergine olijfolie30 - 50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Brennwert
1230 kJ /
294 kcal
Eiweiß
36 g
Kohlenhydrate
10.7 g
Fett
12.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Miso carbonara udon noedels
25 Min
Ijs van chocolademousse
3 Std.
Halloween pompoentaart
4 Std.
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 Std.
Zuurkool
Keine Bewertungen
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 Min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 Min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 Min
Champignontaart
Keine Bewertungen
Ijs van amarenakersen
8 Std. 10 Min
Gekruide kersenbrioche-krans
2 Std. 20 Min
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min